Nou Reduced price! Acest link este pentru un client să plătească 1 rola 1200mm*1.75 mm*15m Mareste

Acest link este pentru un client să plătească 1 rola 1200mm*1.75 mm*15m

249.82lei

Produs nou

Tip Cartuș Cip
Compatibil Marca Alte
Nume De Brand NoEnName_Null
Aplicabile Echipamente Alte

Acest link este pentru un client să plătească 1 rola 1200mm*1.75 mm*15m

Caietul de sarcini

1.Optic variabilă de cerneală este cel mai complicat tip de intervenție cerneală Specială.De produse de imprimare folosind aceasta cerneala s-a colorat luciu de metal în care culoarea forfetare prezinta o pereche de culori.

2.Văzut din față sau laterală sub lumina soarelui, cerneală luminează două culori diferite variabile cu unghiul de vizualizare, caracterizată prin intense optice variație și ascuțite modificări de culoare, a căror culoare unghiulare efect nu poate fi duplicat de înaltă rezoluție scaner color xerox și alte dispozitive, și caracteristici de tipărire nu poate fi imitat de către orice alte cerneluri de imprimare și de imprimare tipuri.

3.Cu un design unic și un farmec aparte, ea a devenit foarte rar excelent Anti-contrafacere de cerneală și este ușor de recunoscut fără dispozitive.În plus, datorită complicat de cerneală procesul de producție, investiții uriașe, de înaltă anti-falsificare de fiabilitate și care implică înaltă tehnologie în domenii cum ar fi utilaje, optice, de electroni, sub vid, extrafin de slefuire, suprafata chimie și moleculară mare de material, acesta este aplicat în mai stricte și mai dificil de Combatere a contrafacerii în valută și titluri de valoare de către mai multe țări și în ambalaj Anti-contrafacere de către unii producători de renume.

Q1:de Cât timp este timp de probă de la expeditor?Face proba taxă pot fi returnate.

De verificare este, de obicei, 3-5 zile lucrătoare.Dacă pentru a ajunge la sau depăși în spatele MOQ cantitate,verificare taxa de rambursat.Dacă nu a ajuns în spatele MOQ cantitate,verificare taxa va fi luat de tine.

Q2:Despre proba ceea ce este costul de transport?

Transport depinde de greutatea,dimensiunea de ambalare și de țară sau provincie, regiune,etc.

T3:ai de fabrică sau de comerț companie?

Suntem Fabrică specializată în industria de imprimare produse de mai mulți ani deja,în Guangzhou, provincia GuangDong,China.

De asemenea, avem depozit mare și departamentul de control al calității pentru achiziționarea de produse pentru client.

T4:Cât de mult de transport de marfă de probe?

Transport depinde de greutatea și dimensiunea de ambalare și de destinație de aici la locația dumneavoastră.

Q5:Cât timp pot aștepta pentru a obține proba?

Eșantionul va fi gata pentru livrare în 3-5 zile.Probele vor fi trimise prin expres internațional, cum ar fi DHL,UPS,TNT,FEDEX și ar fi ajuns în decurs de 3-5 zile.

Despre noi

Fabrica noastra

Suntem în expoziție.

Laboratorul nostru

Certificarea noastră

Relativă Produs

Următoarele țări vă rugăm să da-mi cod fiscal:

India:IEC,Final GST

Franța:TVA

Brazilia:CNPJ sau CPF

De ce ne alegeti pe noi:

Suntem producător și societatea comercială, consumabile de imprimare sunt foarte complet, puteți one-stop shopping în compania noastră.Pret bun, excelent după-servicii de vânzare, suport tehnic, am crezut că suntem cel mai bun furnizor în China.

Etichete: bosh nivel cu laser, samsung scx 3405, 902 cerneală hp, f197010, 10 inch 2k, xerox cilindru 113r00762, corpo, cilindru xerox 3121, cx410, hp m281.

Scrie o recenzie

Acest link este pentru un client să plătească 1 rola 1200mm*1.75 mm*15m

Acest link este pentru un client să plătească 1 rola 1200mm*1.75 mm*15m

Acest link este pentru un client să plătească 1 rola 1200mm*1.75 mm*15m Caietul de sarcini 1.Optic variabilă de cerneală este cel mai complicat tip de intervenție cerneală Specială.De produse de imprimare folosind aceasta cerneala s-a colorat luciu de metal în care culoarea forfetare prezinta o pereche de culori. 2.Văzut din față sau laterală sub lumina soarelui, cerneală

Produse similare